Met winst samen investeren in een duurzame toekomst!

Dat kan, en dan hebben we het nog niet eens over de klimaatwinst.

Er is nog ruimte voor enkele deelnemers aan een nieuw coöperatief project van Opgewekt Maas en Waal, de coöperatie die inmiddels met twee projecten bijdraagt aan het duurzaam energie opwekken in de regio.

Dit derde project van de coöperatie zal binnenkort uitgevoerd worden volgens het model van de Postcoderoos. Dit is een populaire benaming voor de Regeling Verlaagd Tarief die al sinds 2014 van kracht is. Op de site van Hier Opgewekt vindt u alle informatie over de regeling.

Participanten krijgen via hun jaarafrekening 15 jaar lang gegarandeerd 100% korting op de energiebelasting over hun stroomgebruik tot maximaal hun aandeel in de via het postcodeproject opgewekte stroom.

Deze regeling is zeer geschikt als u geen zonnepanelen op uw eigen dak kunt of wilt plaatsen. Deelname is mogelijk voor woningen binnen de postcodegebieden: 6654 Afferden (centrum), 6651 Druten, 6652 Druten, 6631 Horssen, 6617 Bergharen, 6653 Deest, 6669 Dodewaard en 4051 Ochten.

Het financieel vooruitzicht is zeer gunstig. Op basis van de huidige stand van zaken krijgt u verspreid over de looptijd van 15 jaar naar verwachting voor elke €1000 die u deelneemt, uiteindelijk € 2000 terug.

>Meer informatie en aanmelding via onze website.